fbpx

Select Page

CFR Cluj răpusă categoric în “Cetatea Eternă “

by | Nov 6, 2020 | Uncategorized | 0 comments

dan petrescu

Campioana CFR Cluj a fost zdrobită cu un neverosibil 5-0 (3-0)

Campioana CFR Cluj a fost zdrobită cu un neverosibil 5-0 (3-0), aseară pe Stadio Olimpico de către echipa pe care o învingea acum 12 ani la debutul in cupele europene, AS Roma.

Capitolinii nu au stat la discuții cu formația Clujeană și profitând de marile absențe ale apărării lui Dan Petrescu au deschis scorul încă din minutul 2 când armeanul Henrikh Mkhitaryan a reluat cu capul o centrare ideală venită din partea lui Spinazzola făcând practic ca meciul să înceapă de la 1-0.

Până la pauză romanii au mai punctat de două ori în plasa lui “Pufi” Bălgrădean prin Ibanez în minutul 26, respectiv prin Borja Mayoral 10 minute mai târziu, pecetluind soarta meciului încă din prima repriză.

În a doua parte “feroviarii” au încercat să limiteze proporțiile scorului necontând din punct de vedere ofensiv. Acest lucru părea să le iasă alor noștrii însă cu 10 minute înainte de final apărarea lui SuperDan a arătat cât de dependentă e de perechea Burcă-Vinicius. AS Roma a mai punctat în două rânduri prin doi spanioli, Mayoral făcând dubla în minutul 84 iar veteranul Pedro a pus bomboana pe coliva campioanei in minutul 89.

Scor final 5-0 si CFR Cluj primește astfel cea mai drastică înfrângere din istoria ei in cupele europene tocmai de la echipa cu care avea cea mai frumoasă amintire in Europa. Ardelenii au totuși șansa de a spăla rușinea la returul ce se va disputa în Gruia pe 26 Noiembrie într-un meci pe care Clujenii nu au voie să îl piardă dacă vor să rămână în calculele calificării.

CFR CLUJ: Bălgrădean, Camora (c), Ciubotariu, Deac, Debeljuh, Djokovic, Hoban, Itu, Manea, Rondon, Susic

Rezerve:  Carnat, Joca, Latovlevici, Paun, Pereira, Sandomierski

Antrenor: Dan Petrescu

CFR Cluj răpusă categoric în “Cetatea Eternă “

Campioana CFR Cluj a fost zdrobită cu un neverosibil 5-0 (3-0) Campioana CFR Cluj a fost zdrobită cu un neverosibil 5-0 (3-0), aseară pe Stadio...