fbpx

Select Page

România a suferit a patra înfrângere la EuroVolley 2021

by | Aug 25, 2021 | Național, Sport | 0 comments

Romania

România ânfântă la volei pentru a patra oară

Naționala de volei feminin a României a cedat și în al patrulea meci disputat în grupa de la Cluj-Napoca din cadrul EuroVolley 2021, scor 1-3 împotriva Finlandei.

Româncele au pornit bine disputa cu naționala “țării celor o mie de lacuri”, cu mici excepții conducând pe toată durata primului set, pe care l-au adjudecat cu 25-18.

Adversarele au revenit în actul secund, pe care l-au condus de la început și spre deosebire de primul set, acum n-au cedat avantajul, în cele din urmă câștigând cu 22-25.

Scenariul s-a repetat în setul trei, unde Finlanda a condus și cu șase lungimi în câteva rânduri, la final bifând un nou 22-25.

În fine, setul al patrulea le-a aparținut oaspetelor, care n-au avut deloc emoții și deși au irosit un avantaj solid pe tabelă, au luat actul cu 22-25 și au închis disputa cu 1-3, bifând primul succes la Euro.

Alexia Căruțașu, cu 19 puncte pentru România, respectiv Piia Korhonen, 16 puncte pentru Finlanda, au fost principalele realizatoare ale jocului.

România are 4 înfrângeri din tot atâtea partide și ocupă ultima poziție în Grupa D, fără șanse de calificare în faza următoare. Ultimul meci pentru tricolore va fi miercuri seara (25 august), de la 20.30 în BTarena, împotriva Ucrainei.

Până acum, selecționata antrenată de italianul Luciano Pedulla a înregistrat următoarele rezultate la Cluj: 1-3 cu Turcia, 0-3 cu Suedia, 1-3 cu Țările de Jos, plus eșecul cu Finlanda, tot 1-3.

Transilvania Fashion Festival – 2023

Transilvania Fashion Festival, Cel mai mare eveniment de modă din Cluj. Reprezentanți din 10 țări au sosit în acest an la Cluj, fiecare dintre...

Universitatea Cluj – Cupa jucată la loteria loviturilor de la 11 metri

Universitatea Cluj a ratat șansa de a ridica trofeul Cupei României deasupra capului, miercuri seara, 24 mai, după ce a pierdut loteria...

U Cluj învinsă în Trivale

”U” Cluj rămâne fără victorie în acest sezon de SuperLiga ”U” Cluj rămâne fără victorie după un meci în care au deschis scorul încă din minutul 4....

CFR Cluj 3-0 Inter d’Escaldes

CFR Cluj, cu un pas mai aproape de turul trei preliminar al Conference League după ce a învins cu 3-0 Inter d'Escaldes. CFR Cluj nu a avut emoții cu...

FC Universitatea Cluj – Declarații înaintea meciului cu FCSB

FC Universitatea Cluj - Declarațiile antrenorului Erik Lincar și ale căpitanului Romario Pires La conferința de presă organizată azi de clubul FC...
%d