fbpx

Select Page

Poliția română cere ajutorul populației

by | Nov 4, 2020 | Actualitate, Național | 0 comments

politia romana

Poliția cere sprijinul populației în cazul crimei de la Ghimpați

Pe blog-ul său, sindicalistul Bogdan Bănică anunță că poliția română cere sprijinul populației pentru a obține informații în vederea identificării autorului oribilei crime petrecute în noaptea de 30 Octombrie, când a fost depistat un cadavru tranșat și incendiat într-o valiză, la marginea drumului E70, București – Alexandria, între comunele Ghimpați și Valea Plopilor.

În atentia șoferilor care au circulat vineri seara, 30 octombrie 2020, între orele 21:30-22:00, pe E70 Alexandria București.
Dacă ați observat un vehicul oprit pe marginea șoselei, între Ghimpați si Valea Plopilor, direcția de mers spre Alexandria și ați reținut culoarea, marca și/sau numărul deînmatriculare, sunteți rugați să anunțați Poliția.

Facem apel în special la șoferii care dețin dashcam-uri (camere de bord).
Dintr- un astfel de vehicul a fost dat jos un geamantan care conținea cadavrul unei tinere legata cu sârmă și omorâtă în bătaie, care a fost apoi incendiat.
Orice detaliu este foarte important.

sursa: https://www.bogdanbanica.ro
123562759 3413107262070291 7472394267309585077 o
Drumul european E70 București-Alexandria

Pe data de 02.11.2020, pe un câmp între localitățile Valea Plopilor și Ghimpați, din județul Giurgiu, un șofer de TIR a observat flăcări, acesta presupunând că este un incendiu de vegetație. A coborât să stingă flăcările, dar apropiindu-se, după ce flăcările s-au mai domolit, a observat că de fapt era vorba de un cadavru aflat într-o valiză. Acesta a anunțat de urgență Poliția.

Specialiștii criminaliști sosiți la fața locului, împreună cu medicul legist, au constatat că trupul femeii din geamantan era carbonizat în proporție de 90%.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu au precizat, în urma autopsiei, că s-a constatat faptul că victima a suferit numeroase leziuni, concluzionând că aceasta a fost bătută cu bestialitate, înaintea decesului.

„Conform concluziilor preliminare, s-a constatat că aceasta prezenta plăgi la nivelul capului produse cu lovire cu corp dur tăietor, fractură sternală şi fracturi costale, decesul fiind ca urmare a şocului traumatic.

Victima nu este identificată în prezent, însă se va uza de toate mijloacele criminalistice în vederea stabilirii identităţii acesteia”

Prim-Procuror Andreea Albu
femeia arsa gasita la giurgiu
Portretul robot al victimei – Poliția Română

Un prim pas în ancheta procurorilor din Giurgiu, a fost întocmirea unui portret robot al victimei. Aceasta ar fi avut între 20 și 30 de ani, statură minionă, cu o înălțime de până la 165 cm, o greutate între 50 și 55 kg, constituție atletică, păr șaten drept, de lungime medie, urechi mici și depărtate, dantura în stare bună, fără carii, compleți, cu excepția dintelui incisiv mic dreapta sus, care lipsește, sânii mici, subdezvoltați, în raport cu corpul.

Poliția Română are nevoie de ajutorul populației în vederea obținerii de noi informații care ar putea ajuta la identificarea victimei și prinderea criminalului. De aceea face apel la populație, la șoferii care au trecut prin zonă, mai ales cei care dețin camere de bord și ar fi surprins imagini în zona respectivă, care ar putea ajuta la înaintarea anchetei.

În cazul în care dețineți orice informație care ar putea oferi indicii despre identitatea victimei sau a autorului, rugăm să anunțați de îndată cea mai apropiată unitate de poliție sau să apelați nr. unic de urgență 112.

Poliția Română

Mihai Silvășan, locul 3 în topul celor mai buni antrenori în Basketball Champions League

Prestația excelentă a lui U-BT Cluj în actuala stagiune de FIBA BCL nu a trecut neobservată de specialiști, care au lăudat adesea jocul prestat de...

U-BT Cluj-Napoca s-a oprit în sferturile Basketball Champions League

U-BT Cluj-Napoca a pierdut meciul decisiv al seriei cu MHP Riesen Ludwigsburg din Basketball Champions League, scor 73-79 marți seara (19.04) în...

Copiii Universității. Cum se educă viitoarele generații la Academia de fotbal „U” Cluj Luceafărul

A mai trecut un an prolific pentru academia de fotbal a Universității. În timp ce țara a fost copleșită de schimbări politice și economice, ...

Porțile competițiilor sportive se redeschid pentru suporteri

În sfârșit, competițiile sportive se vor desfășura, din nou, cu fani în tribune! Stadioanele se redeschid și ele, astfel că ultimele etape din 2021...

U-BT a pornit cu dreptul în grupele Basketball Champions League! Apărarea, cheia în victoria cu Darussafaka

U-BT a debutat cu victorie în Grupa G din Basketball Champions League U-Banca Transilvania a debutat cu victorie în Grupa G din Basketball Champions...